Over displaygigant.nl | Displaygigant

Over displaygigant.nl

Displaygigant.nl is hét online kanaal voor al uw presentatiesystemen: stoepborden, krijtborden, posterlijsten, wissellijsten, kliklijsten, presentatiewanden, roll up banners, brochure displays, frames met spandoeken en uiteraard alle bijbehorende accessoires.

Alles van de hoogste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen die u op het internet zult vinden. Onze levering is supersnel. Dankzij onze efficiënte werkwijze en samenwerking met onder meer Van Straaten kunnen wij onze producten snel en goedkoop leveren. Bestellingen via onze webshop zijn uiterst betrouwbaar en worden direct verwerkt.

Displaygigant.nl is een onderdeel van Van Straaten. Displaygigant.nl biedt online kwalitatief hoogstaande stoepborden, krijtborden, kliklijsten, presentatiewanden, roll up banners, folderhouders en brochure displays aan. Belangrijk zijn de uiterst scherpe prijzen die Displaygigant.nl hanteert, het gevolg van goede afspraken met de leveranciers en het niet hoeven bijhouden van een uitgebreid magazijn met voorraad en alle bijkomende kosten van dien. Voor zover mogelijk worden de producten binnen 24 uur in heel Nederland en België geleverd. Desgewenst kan een speciaal team zorgdragen voor een vakkundige bevestiging en montage.

Winkeliers zijn met name geïnteresseerd in stoepborden en krijtborden, maar ook ondernemers in de horeca maken er graag gebruik van. Folderhouders en brochuredisplays worden door veel ondernemers en organisaties gebruikt in de ontvangstruimte/receptie of op beurzen. Presentatiewanden en roll up banners zijn met name van belang voor ondernemers die zich met regelmaat presenteren op beurzen of andere bijeenkomsten. Door de ruime sortering van Displaygigant.nl heeft de klant een goede keuze in de verschillende producten. Zonder uitzondering geven stoepborden, krijtborden, kliklijsten met posters, presentatiewanden, roll up banners en folder- en brochuredisplays extra attentiewaarde voor product of dienst. Een simpele doch effectieve manier om reclame te maken. En de aanschaf is eenmalig en daarom een investering die eenvoudig te overzien is.

Kwaliteit is een groot goed voor Displaygigant.nl. Daarom wordt een fabrieksgarantie gegeven die varieert van zes maanden tot twee jaar, afhankelijk van product en leverancier. Betrouwbaarheid is een tweede pijler van Displaygigant.nl. Bestellingen worden zo veel mogelijk binnen 24 uur in heel Nederland en België afgeleverd. Kwaliteit tegen een scherpe prijs, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de waarden die voor Displaygigant.nl van groot belang zijn en in de toekomst ook zullen blijven.

Over Van Straaten
Van Straaten is één van de modernste print- en mediabedrijven van Europa en heeft wereldwijd meerdere vestigingen. Het succesvolle familiebedrijf is opgericht in 1918. Klik hier voor meer info.  

Onze sterke punten

Goedkoopste kwaliteits displays

Eigen ontwerp & DTP afdeling

Levering in Nederland & België

Spoedlevering mogelijk

Direct telefonisch advies

Montage op locatie mogelijk

Automatische bestandscontrole

Snelle reacties op vragen