Veel gestelde vragen | Displaygigant

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunt u uw vraag voorleggen aan onze professionele team, door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Het is mogelijk dat uw vraag hieronder staat en beantwoord wordt, zodat u nog sneller geholpen bent. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

Welke garanties biedt displaygigant.nl?
De garanties op onze producten verschillen per soort en per product. De garanties variëren van drie maanden tot drie jaar. Dit is een fabrieksgarantie. Schade die u zelf of anderen aan het product maken, vallen niet onder deze garantie.

Wat zijn geschikte bestanden om aan te leveren om te drukken en te printen?
De meest gebruikte en best verwerkbare bestanden zijn van het type pdf. Displaygigant.nl geeft u bij elk product en formaat de aanlevering van een opmaakmodel. In dit model staan de aanleverspecificaties precies vermeld.

Hoe gaat de betaling?
Onze prijzen zijn zeer scherp. Dat willen we uiteraard graag zo houden. Daarom is het alleen mogelijk om via iDeal, automatische incasso, met een credit card of met een vooraf handmatige overschrijving te betalen. Op die manier kunnen we onze prijzen ook daadwerkelijk laag houden.

Waar kan ik de algemene voorwaarden en leveringscondities van displaygigant.nl vinden?
Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar. Een exemplaar kan op verzoek worden verstrekt. Met het verstrekken van een opdracht geeft u aan akkoord te gaan met onze handelsvoorwaarden.

Heeft u toch nog vragen?
Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact op met displaygigant.nl.

Onze sterke punten

Goedkoopste kwaliteits displays

Eigen ontwerp & DTP afdeling

Levering in Nederland & België

Spoedlevering mogelijk

Direct telefonisch advies

Montage op locatie mogelijk

Automatische bestandscontrole

Snelle reacties op vragen